Proiect de transfer la operatorul economic

Proiect de transfer la operatorul economic

Competiția pentru instrumentul de finanțare ”Proiect de transfer la operatorul economic” este deschisă până pe data de 16 februarie 2024, ora 16:00, fiind organizată în cadrul Programului 5.7 - Parteneriat pentru Inovare, Subprogramul 5.7.1 – Parteneriate pentru competitivitate, PNCDI IV.

Propunerea de proiect poate fi depusă de o întreprindere, în sensul legislației în vigoare din domeniul ajutorului de stat, care are în obiectul său de activitate cercetarea și dezvoltarea, în parteneriat cu cel puţin o organizaţie de cercetare (de drept public sau privat). Se pornește de la o tehnologie validată în condiţii de laborator/relevante de funcţionare (TRL 4/5), pentru a se ajunge la o tehnologie demonstrată din punct de vedere al funcţionalităţii în mediul industrial (TRL 6).

Finanțarea de la bugetul de stat acordată pentru un proiect este de max. 1.500.000 lei, cu respectarea schemei de ajutor de stat aprobată în acest sens.

Propunerile de proiecte se depun prin intermediul platformei on-line www.uefiscdi-direct.ro nefiind necesară depunerea şi în format tipărit.

Mai multe detalii AICI...

Share This Story, Choose Your Platform!

January 9, 2024

Categorie: News

Other news

2024-01-09T16:39:37+03:00January 9th, 2024|News|
Go to Top